Obuka

Kako doci do vozacke dozvole ?

Ukoliko želite da imate vozačku dozvolu, pre nego što se upišete u auto školu, najbolje bi bilo da se raspitate kod vaših prijatelja koji su već polagali vožnju, o tome kako obuka izgleda, odnosno šta možete dobiti za vaš novac. Ovo pitanje je veoma bitno zato što mnoge auto škole danas u Beogradu rade nesavesno i na vašu štetu pokušavaju da izvedu određene uštede. Auto škole to najčešće rade tako što Vam skraćuju vreme trajanja časa, zatim ne omogućavaju kompletno izvođenje obuke ili vrše obuku samo u okolini same auto škole, a nisu ni retke situacije gde kandidatima nije omogućeno da voze dalje od trećeg stepena prenosa do kraja obuke!

Voznja

Tokom obuke će vam biti omogućeno da prođete kroz sve saobraćajne situacije u gradu i van njega. Vozićete na putu rezervisanom za saobraćaj motornih vozila, kao i obavezno, noću, pod svetlima. Naše poslovanje je transparentno, zato sve sto Vas interesuje možete naći na našem sajtu, ili nas možete kontaktirati putem telefona ili kontakt forme. Rado ćemo odgovoriti na svako Vaše pitanje. Proverite zašto smo najbolji!

Auto škola Željko vrši obuku vozača za B i C kategoriju. U našim prostorijama auto škole imamo učionicu, gde se obavlja polaganje teorijskog dela ispita. Stručne konsultacije vezane za teoriju možete dobiti od strane vašeg instruktora u toku obuke, a takođe ćete dobiti potrebnu literaturu i CD sa testovima ili možete preuzeti testove na našem sajtu auto skole Željko.

U našem voznom parku imamo široku ponudu vozila (15 vozila za B kategoriju i jedno vozilo za obuku vozaća za C kategoriju) koja će zadovoljiti svačiji ukus i potrebe.

Takođe želimo da Vam skrenemo pažnju da smo jedna od retkih škola u Borči koja svoje časove obuke drži i u gradu, a ne samo po naselju, kao što je slučaj sa drugim auto školama.

Poligon na kome vršimo obuku naših kandidata nalazi se kod „Škoda auto centra“ na Zrenjaninskom putu.

Instruktori

Naših 13 instruktora i jedna instruktorka, koji poseduju višegodišnje iskustvo u radu sa kandidatima, će vas na najlakši i najbrži način upoznati sa svim elementima vožnje.

Placanje

Skrecemo Vam pažnju, da je moguće uplatiti obuku na nekoliko rata!

NOVI TESTOVI

Termini polaganja

TESTOVI VOŽNJA

Pozovite
nas
2717-709
Naknadno određuje
MUP

Detaljnije o terminima

Najnovije Vesti

Newsletter

Prijavite se da biste dobijali sva obavestenja na email
ajax
ajax