B kategorija

Voznja

U B kategoriju spadaju vozila do 3500kg najveće dozvoljene težine i čiji broj sedišta, ne računajući sedište vozača, ne prelazi osam.

Svi kandidati za ovu kategoriju moraju pre početka obuke izvaditi lekarsko uverenje o telesnoj i duševnoj sposobnosti za upravljanje motornim vozilom B kategorije.
Vaša obuka može trajati 40, ili  20 časova ukoliko imate položen PSP (uverenje o poznavanju saobraćajnih propisa).
Ukoliko nemate to nije problem, možete ga dobiti u našoj auto školi, tako što ćete polagati teoriski ispit.

Stručne konsultacije vezane za teoriju možete dobiti od strane vašeg instruktora u toku obuke, a takođe ćete dobiti potrebnu literaturu i CD sa testovima ili možete preuzeti testove ovde.

Neke auto škole u Borči ne pružaju svojim kandidatima vožnju po gradu, već samo u neposrednoj okolini samog naselja. Naša auto škola pruža svojim kandidatima da u toku obuke, voze po celom gradu.

Poligon na kome vršimo obuku naših kandidata nalazi se kod „Škoda auto centra“ na Zrenjaninskom putu.

Kondiciona voznja

Za sve one koji su davno položili vozački ispit i nisu od tada vozili nudimo uslugu kondicione vožnje. Vrlo brzo ćemo utvrditi koliko Vam treba da se vratite u formu i zatim Vam pomoći da bez stresa postignete bezbedan nivo vozačke veštine. Prođimo zajedno kroz situacije koje Vam zadaju muke, provezimo se kroz delove grada koje ćete najčešće koristiti i postanite pravi vozač. Najbitnije je paziti kako na svoju bezbednost tako i na ostale učesnike u saobraćaju.

Placanje

Skrecemo Vam pažnju, da je moguće uplatiti obuku na nekoliko rata!


NOVI TESTOVI

Termini polaganja

TESTOVI VOŽNJA

Pozovite
nas
2717-709
Naknadno određuje
MUP

Detaljnije o terminima

Najnovije Vesti

Newsletter

Prijavite se da biste dobijali sva obavestenja na email
ajax
ajax